Vertrouwenscontactpersoon

Heb je binnen de vereniging iets meegemaakt of gezien op het gebied van grensoverschrijdend gedrag of integriteit, en wil je daar iets over kwijt? Dan kun je contact opnemen met onze vertrouwenscontactpersoon of een bestuurslid. Bij de vertrouwenscontactpersoon kun je geen officiële melding doen, maar deze zal wel aan het bestuur rapporteren dat er een signaal binnen is gekomen. Een officiële melding maak je bij het bestuur. De vertrouwenscontactpersoon zal naar je luisteren en kan je helpen met welke stappen je verder kunt ondernemen. Uitgebreide informatie over de functie van de vertrouwenscontactpersoon vind je hier: functieprofiel vertrouwenscontactpersoon.

Binnen onze vereniging is Nick Könitzer onze vertrouwenscontactpersoon. Je kunt hem bereiken via e-mail of via onderstaand contactformulier.

Wil je graag een melding maken buiten de vereniging om, dan kan dat via Centrum Veilige Sport Nederland

Vertrouwenscontactpersoon:

Centrum Veilige Sport NL:

Mijn naam is Nick Könitzer en sinds 2002 lid van de duikvereniging De Kikvors. Binnen deze vereniging heb ik mijn 3-ster duikbrevet behaald. Daarnaast heb ik ook een aantal specialisaties gedaan, waaronder nitrox (basic en advanced) en decompressie-duiken.

Ik ben alleenstaand en heb 2 kinderen die al volwassen zijn. Na 26 jaar in Nieuwegein gewoond te hebben, ben ik in 2020 verhuisd naar Echt in Limburg. Ik heb besloten lid te blijven, omdat ik deze duikvereniging een warm hart toedraag.

Naast duiken, doe ik 2 dagen in de week aan fitness in combinatie met hardlopen. ’s-Winters ga ik graag een weekje skiën in Oostenrijk. Voor mijn ontspanning lees ik literaire thrillers en non-fictie boeken over diverse thema’s, in het bijzonder geschreven door onderzoeksjournalisten.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als projectmanager bij Rijkswaterstaat en geef leiding aan een of twee projectteams van 30 tot 50 collega’s. Binnen zo’n projectteam hecht ik veel waarde aan een veilige werkomgeving en plezierige werksfeer. Daar zet ik me elke dag voor in.

Mocht je als lid ergens tegenaanlopen, waardoor jij je niet (meer) veilig, gekwetst of anderszins onprettig voelt, dan mag je contact met me opnemen. Dat kan telefonisch, videobellen, whatsapp of per mail. Bijna wekelijks ben ik in Nieuwegein om mijn kinderen te bezoeken, dus een fysieke afspraak is ook mogelijk.

Ik wil hierbij benadrukken dat de gesprekken vertrouwelijk zijn en ik als vertrouwenscontactpersoon tegenover het bestuur een onafhankelijke positie heb. In eerste instantie ben ik er voor je om te luisteren. In overleg met jou bepalen we eventuele vervolgstappen en wat wel of niet gedeeld mag worden.

Maar stiekem hoop ik, dat je mij als vertrouwenscontactpersoon nooit nodig zult hebben en we enkel afspreken voor een leuke duik en/of een gezellig praatje langs de waterkant.

Contactformulier vertrouwenscontactpersoon:

    Bij het verzenden van dit bericht ga je akkoord met onze privacy policy en dat we jouw gegevens mogen gebruiken om contact met je op te nemen.
    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.