Contributie

In de contributie zijn lidmaatschap NOB, duikmedische keuring en de praktijk- & theorielessen inbegrepen!

 

Jeugdlid (van 16 tot 18 jaar)                  € 41,00 per kwartaal (minimum leeftijd lidmaatschap DV “De Kikvors” is 16 jaar!)

Seniorlid (18 jaar en ouder)                   € 48,75 per kwartaal

Zwembadlid                                           € 17,25 per kwartaal

 

Indien er 2 leden (of meer) uit één gezin lid zijn, is een gereduceerde contributie van toepassing! De regeling voor meerdere leden uit één gezin geldt alleen indien alle leden op hetzelfde adres woonachtig zijn; de regeling geldt ook voor samenwonenden.

 

Ieder Lid van DV “de Kikvors” verplicht zich de contributie te betalen d.m.v. een automatische incasso opdracht (zie inschrijfformulier!).

 

Kosten opleiding

De beginnersopleiding (1* brevet) kost: € 200,00 (inclusief cursusboek en huur duikapparatuur). Het huren van een duikuitrusting is uiteraard niet verplicht! Zonder duikuitrusting huren kost de opleiding € 50,00.

 

Inschalen

Ben je in het bezit van een PADI, SSI of een andere erkend duikbrevet en wil je een NOB-opleiding of -specialisatie volgen? Dat kan! Bij onze vereniging kun je gewoon verder met de volgende opleiding of specialisatie. Je hoeft dus niets over te doen.

In verband met internationale afspraken worden de uitgegeven duikbrevetten van enkele andere organisaties door de NOB geaccepteerd op het niveau zoals is weergegeven in de inschalingstabel. Dit houdt in dat men dezelfde duikbevoegdheden heeft als met een NOB/CMAS-duikbrevet. Het verstrekken van een NOB-duikbrevet is echter niet mogelijk, aangezien men geen NOB-opleiding heeft gevolgd. Je kunt dan op datzelfde niveau starten met een vervolg duikopleiding.

Inschalen van het behaalde DUIKBREVET van een ander Duikorganisatie (b.v. PADI, VDTL, IADS enz) naar NOB/CMAS is slechts 1 maal mogelijk.