Rabo ClubSupport 2023

banner-3-uw-rabobank-clubkas-campagne

 

Over Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

 

 

 

Rabobank. Growing a better world together.

varkentje-uw-logo

Om op onze vereniging te kunnen stemmen moet je:

  1. lid zijn van de Rabobank Utrechtse Waarden e.o. 
  2. je kunt dan stemmen via https://www.rabo-clubsupport.nl/utrechtse-waarden/stemmen
  3. en via RABO telebankieren en de RABO app.

Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op DV “De Kikvors” mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Utrechtse Waarden mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Onze leden (particulier en zakelijk) die voor 1 september 2023 lid waren, ontvangen begin oktober een stemkaart met daarin een unieke persoonlijke code waarmee zij kunnen stemmen.

 

Op https://www.rabo-clubsupport.nl/utrechtse-waarden/stemmen vind je ook een overzicht van alle deelnemende lokale clubs en de projecten waaraan deze clubs hun bijdrage aan willen besteden. Maar liefst 169 lokale clubs hebben zich aangemeld om een donatie voor hun clubklas te ontvangen. Het bedrag van de campagnekas bedraagt dit jaar € 70.000. Dit bedrag wordt onder de deelnemende clubs verdeeld. Het aantal stemmen op een vereniging bepaald de hoogte van het bedrag dat een vereniging ontvangt.

https://youtu.be/FSAj0n558vU

 

logo-rabobank-fullcolour